Gelin damatın Fenerbahçe aşkı böyle olur

Gelin damatın Fenerbahçe aşkı böyle olur
Nevşehir’de fanatik bir çift, gelin arabalarını sarı lacivert renklerle süsleyip düğünlerinde Fenerbahçe forması giydi.

Nevşehir’de esnaflık yapan Fenerbahçe taraftarı Zafer Yavuz eşi Ayşe (Dingi) Yavuz’un düğün ve nikah törenine, çok sevdikleri Fenerbahçe’nin renkleri olan sarı ve lacivert damga vurdu. Genç çift düğünleri için hazırladıkları davetiyelerinde Fenerbahçe formalarıyla çekilmiş fotoğraflarına yer verirken, gelin arabalarını da sarı lacivert renklerle süsletti.

Düğünün yapıldığı salona girerken de büyük bir sürprize imza atan çiftten Zafer Yavuz damatlığının, gelin Ayşe Yavuz ise gelinliğinin üzerine Fenerbahçe forması giyerek salona çıkarken bu sırada salonda Fenerbahçe marşı çaldı.

zafer-yavuz-ayse-(dingi)-yavuz-dugun-fenerbahce-aski-2.jpg

İlk danslarını formaları üzerindeyken yapan çift, nikahlarında da formalarını çıkarmadı. Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Ertuğrul Usta tarafından kıyılan nikah sonrasında genç çift önce Fenerbahçe marşlarıyla, sonra da oyun havalarıyla davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.

zafer-yavuz-ayse-(dingi)-yavuz-dugun-fenerbahce-aski-4.jpg

Fenerbahçe’nin fanatik bir taraftarı olduğunu söyleyen damat Zafer Yavuz, evlilik içinde takımının şampiyonluğunu beklediğini kaydetti. Eşinin de aynı takımın taraftarı olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yavuz, “Çocukluğumdan beri Fenerbahçe taraftarıyım. Eşimin de öyle olması güzel bir tesadüf oldu. En mutlu günümüzde çok sevdiğimiz takımımızın formasının üzerimizde olması çok önemliydi” dedi.

zafer-yavuz-ayse-(dingi)-yavuz-dugun-fenerbahce-aski-3.jpg

zafer-yavuz-ayse-(dingi)-yavuz-dugun-fenerbahce-aski-1.jpg

zafer-yavuz-ayse-(dingi)-yavuz-dugun-fenerbahce-aski-5.jpg