Gelin-Damattan Düğünde Anlamlı Mesaj

Gelin-Damattan Düğünde Anlamlı Mesaj
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Aytaç-Sevilay Güleç çiftinin düğün törenlerinin başlangıcında salona ellerinde "Terörü Lanetliyoruz! Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" yazılı pankart ve Türk bayrağı ile girmeleri davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'nde idari personel olarak çalışan Aytaç-Sevilay Güleç çiftinin düğün töreni Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşti. Gelin ve damat son günlerdeki terör olayları nedeniyle salona ilginç bir şekilde giriş yaptılar.

Son günlerdeki terör olayları nedeniyle buruk bir şekilde düğün yapan Aytaç-Sevilay Güleç çifti terörü protesto etmek amacıyla düğünün başlangıcında birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Düğün törenlerinin başlangıcında salona ellerinde "Terörü Lanetliyoruz! Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" yazılı bir pankart ve Türk bayrağı ile giren genç çift, davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Genç çiftin siyah kurdele de taktığı gözlendi.

"DÜĞÜNÜ İPTAL ETMEYİ BİLE DÜŞÜNDÜK"

Damat Aytaç Güleç, düğünlerinin başlangıcında böyle bir davranış sergilemekteki amaçlarının teröre karşı dik durmak ve birlik-beraberlik mesajı vermek olduğunu belirterek, "Düğün öncesi ülkemizde gelişen olaylar bizleri üzüntüye boğdu. Düğünümüzü de ertelemeyi düşündük ancak davetiyelerimizi çok önceden dağıtmıştık ve davetlilerimizin birçoğu da yaz tatili nedeniyle çok uzaklardan gelmişlerdi. Buruk bir şekilde düğünümüzü geçiriyoruz" dedi.

Gelin Sevilay Güleç ise, "Son günlerde çok fazla annenin, babanın gözü yaşlı olduğunu görmek tüm Türk milletini olduğu gibi beni de çok üzdü. Ama biz terörü lanetliyoruz ve teröre karşı dik durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

aytac-sevilay-gulec-gelin-damattan-dugunde-anlamli-mesaj.jpg