Gelinden Damada 1 Nisan Şakası

Gelinden Damada 1 Nisan Şakası
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bugün nikah masasına oturan veteriner hekim adayı Özlem Dok ve Uzman Çavuş Halil İbrahim Tunali’nin nikahında ilginç bir gelişme yaşandı.

Fatsalı Sina-Gülay Dok çiftinin kızı Özlem Dok ile Bitlisli Abdulkadir-Bakiye çiftinin oğlu Uzman Çavuş Halil İbrahim Tunali’nin nikahı Fatsa Belediyesi’nde gerçekleşti. Özlem-Halil İbrahim çiftinin nikah memurluğunu Belediye Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta yaparken, nikah şahitliklerini ise Hüseyin Dok ile Selahattin Tepe gerçekleştirdi.

Nikah töreninde Belediye Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta “Hiçbir etki altında kalmadan Halil İbrahim Tunali ile evlenmeyi kabul ediyor musun?” sorusuna gelin Özlem Dok, “Hayır” cevabı vererek ortamın bir anda buz gibi olmasına neden oldu. Nikah törenine katılanlar gelin Özlem Dok’un 1 Nisan şakası yaptığını anlayınca derin bir nefes aldılar.

ozlem-dok-ile-halil-ibrahim-tunali-nikaah-toreni-gelinden-damada-1-nisan-sakasi-1.jpg

Gelinin halası Aynur Gebeş’in, “Madem ‘Hayır’ diyorsun neden orada oturmaya devam ediyorsun” demesi de günün esprisi oldu.

Belediye Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta gelin hanıma ikinci kez sorması üzerine bu defa Özlem Dok’un cevabı “Evet” olurken, çiftler yeni bir başlangıca ilk adımını atmış oldular.

ozlem-dok-ile-halil-ibrahim-tunali-nikaah-toreni-gelinden-damada-1-nisan-sakasi-3.jpg

ozlem-dok-ile-halil-ibrahim-tunali-nikaah-toreni-gelinden-damada-1-nisan-sakasi-2.jpg

ozlem-dok-ile-halil-ibrahim-tunali-nikaah-toreni-gelinden-damada-1-nisan-sakasi-4.jpg