Gelinliği Kefeni Oldu

Gelinliği Kefeni Oldu
Mersin'de 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında hayatını kaybeden genç iş kadını, evleneceği gün toprağa verilecek.

TEM otoyolunun Mersin-Tarsus bölümünde bulunan Damlama mevkiinde dün meydana gelen kazada ölen 32 yaşındaki Yeliz Duru'nun cenazesi, bu sabah Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınarak yakınları tarafından defnedilmek üzere Sinop'a götürüldü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin Kadın Girişimciler Kurulu üyesi de olan Duru'nun, aynı kazada hayatını kaybeden Lübnanlı Bilal Sıdani (37) ile hayatını birleştirmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Duru ile Sıdani'nin 1 Ağustos 2009 tarihinde MERADA Tesisleri'nde düğünleri olduğu ve düğün davetiyelerinin de dağıtıldığı öğrenildi.

Yeliz Duru'nun cenazesinin yarın öğle namazının ardından toprağa verileceği belirtilirken, Bilal Sıdani'nin Tarsus Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cenazesinin ise yarın Kanada'dan gelecek yakınları tarafından alınarak Lübnan'da toprağa verileceği kaydedildi.

Öte yandan, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) ve TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, yaptığı açıklamada, Duru'nun meslek hayatındaki başarılarıyla tüm kadınlara örnek olduğunu ve iş dünyasının çok sevilen ve sayılan bir ismi olarak öne çıktığını söyledi. Cavidan Demirağ, acılarının büyük olduğunu ifade ederek, "Yeliz ve Sıdani'nin düğününe hazırlanırken cenazeleriyle karşılaşmanın şokunu yaşıyoruz. Artık elimizde kalan tek teselli, bize gönderilen davetiye" dedi.