Gelişimliler Sanata Engel Tanımıyor

Gelişimliler Sanata Engel Tanımıyor
İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu tarafından 5. Sosyal Sorumluluk Günleri kapsamında "Sanatımıza Engel Yok" projesi hayata geçirildi. Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından proje kapsamında Meslek Yüksek Okulu, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Pr

- İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu tarafından 5. Sosyal Sorumluluk Günleri kapsamında "Sanatımıza Engel Yok" projesi hayata geçirildi. Üniversitenin Sosyal Sorumluluk Kulübü tarafından proje kapsamında Meslek Yüksek Okulu, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Emel Tozlu ve öğrencileri Leyla Zorlu, Muhammed Talha Küçük, Onat Doğan, Ömercan Maralceylan, Nur Aslan ve Neslihan Ustaoğlu yaratıcılığın heykel yapımı ile ortaya çıkarılması amaçlanarak oluşturulan atölye çalışması ile gerçekleştirildi.

Üniversitenin farklı bölümlerinden bir çok öğrencinin dahil olduğu projede özellikle engelli öğrencilerin ortaya çıkardığı yaratıcı heykel çalışmaları dikkat çekti. Projeye destek amaçlı katkı veren Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Nuri Sezer , “Sanat insanın içindeki zincirlerin kırılmasıdır, bölümü her ne olursa olsun tüm öğrenciler bu gibi çalışmaları sık sık yapmalıdır” dedi.

Atölye çalışmasını ziyaret eden İstanbul Gelişim Üniversitesi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Rıfat Ortaç organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.