Genç Bakış RTE Üniversitesi'nde VİDEO

Genç Bakış RTE Üniversitesi'nde VİDEO
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Abbas GÜÇLÜ’nün sunumunu yaptığı Genç Bakış programına ev sahipliği yaptı.

Programın konuğu ise, Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Türk Hava Yollarının, Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPÇU olurken, programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan MİDİLLİ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Üniversitenin Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda, dünyanın en güvenilir şirketi haline gelen THY’nin dünü, bugünü ve hedefleri ile gençlere yönelik projeleri masaya yatırıldı. 3 yıldır başkanlığını yürüttüğü şirketin, uluslararası alanda saygın konuma gelmesinde planlı ve programlı bir çalışma yattığını dile getiren TOPÇU: “Dünyada en fazla ülkeye uçuş seferleri düzenleyen hava yoluyuz. Hedefimiz THY’yi çok daha iyi yerlere getirmek.” dedi.

fs.20121207231212.jpg

Öğrenciler tarafından yöneltilen soruların da yanıtlandığı programda, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin 2012-2013 Akademik Yılı Açılış Töreni sonrası, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Onursal Başkanlığında Üniversite Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Toplantısı’nın gerçekleştirildiğini hatırlatan TOPÇU, olgunlaşma sürecine giren vakfın iki üç ay sonra meyvelerini vermeye başlayacağını söyledi.

Kendisinin de vakfın kurucu üyelerinden olduğunu aktaran Hamdi TOPÇU, 53 üyesi bulunan vakfın tam anlamıyla faaliyete başlaması ile birlikte Üniversitenin önümüzdeki yıl 168 üniversite arasında hızla büyüyen üniversiteler arasında yer alacağını belirtti.

TOPÇU, gençlere de tavsiyelerde bulunarak, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğini kaydetti.

22.20121207231239.jpg
Öğrencilerinin yanında yer alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan MİDİLİ ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU, Üniversitenin sorumluluğunun, isim değişikliği ile birlikte daha da arttığını, bu doğrultuda uluslararası alanda saygın bir üniversite olmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Programı sorularıyla renklendiren öğrenciler ise, Üniversitenin kendilerine sağladığı olanaklardan son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

54.20121207231434.jpg

HAMDİ TOPÇU ABBAS GÜÇLÜ İLE GENÇ BAKIŞ'TA İZLE