Genç Girişimcilik Kongresi

Genç Girişimcilik Kongresi
MÜSİAD Gençlik Kurulu Rize Şubesi tarafından 2. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi düzenlenecek.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Rize Şubesi tarafından düzenlenecek olan 2. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi, 7 Kasım tarihinde İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Uluslararası düzeyde akademisyen, işadamı, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, gerek katılımcı gerekse konuşmacı olarak katılım sağlayacağı 2. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi ülkemizde girişimcinin yol haritasını belirlerken, yeni fırsatlara, desteklere, dünyaya entegre olabilmenin yollarına ve başarmış girişimcilerin önerine de yer vererek, genç girişimcilere yeni perspektifler sunacaktır.

genc-girisimcilik-kongresi-1.jpg

Genç Müsiad Rize Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kongre ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

MÜSİAD Gençlik Kurulu, MÜSİAD tecrübesini “yüksek ahlak ve ileri teknoloji” ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturma ilkesiyle yola çıkmıştır.

Bu ilkeler doğrultusunda, sanayi ve iş çevreleri ile yetişen gençler arasında bir köprü vazifesi gören Gençlik Kurulumuzun ülke genelinde İstanbul başta olmak üzere Rize, Ankara, Mersin, Gaziantep ve Şanlıurfa şubelerinin ev sahipliğinde ve de Almanya’da organize ettiği “II. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi” Rize ayağı, 7 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirilecektir.

“Girişimci Ruh ve Fikir Üretebilmek” konusu etrafında şekillenecek olan panel, 1 panel yöneticisi ve sahip oldukları konum ve bilgi birikimleri ile özellikle genç beyinlere emsal teşkil edebilecek panelistlerin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Yaklaşık 750 kişinin katılması öngörülen organizasyon, katılımcılara panel süresince feda ettikleri zamanı, panel sonunda kendileri için tasavvur ettikleri kariyer planlaması doğrultusunda bir model oluşturmayı hedeflemektedir.

7 Kasım 2009 tarihinde 14.00-18.00 saatleri arası İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu güzide programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, bizleri onurlandırmanızı temenni ederiz.

genc-girisimcilik-kongresi-2.jpg