Genç Hemşire Hayatını Kaybetti

Genç Hemşire Hayatını Kaybetti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde görev yapan hemşire...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde görev yapan hemşire Özge Özdemir Solmaz, 1 yıl önce yumuşak doku kanserine yakalandı. Yaklaşık 1 yıldır tedavi gören genç hemşire, dün akşam hayatını kaybetti.

Zonguldak BEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşirelerinden Özge Özdemir Solmaz, genç yaşta hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin hemşirelik bölümünden mezun olduktan sonra BEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayan Özge Özdemir Solmaz, 2013 yılında Okan Solmaz ile evlendi. Geçtiğimiz yıl ayağında yaralar çıkan hemşire Solmaz'ın, çalıştığı hastanede yaptırdığı tetkikler sonucu yumuşak doku kanserine yakalandığı tespit edildi. Yaklaşık 1 yıldır BEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Solmaz, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Özge Özdemir Solmaz için bugün öğle namazını müteakip ailesinin yaşadığı Belen Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını kıldıran Merkez Camii İmamı Fikret Kahraman helallik alınması sırasında Özge Özdemir Solmaz'ın amansız bir hastalığa yakalandığını ve hadislere göre kendisinin şehit sayılacağını söyledi. Özge Özdemir Solmaz kılınan cenaze namazının ardından yakınlarının gözyaşları arasında aile mezarlığına defnedildi.

Genç Hemşire Hayatını Kaybetti

Genç Hemşire Hayatını Kaybetti

Kaynak:IHA