Genç Kadın Adamı Bunun İçin Vurmuş

Genç Kadın Adamı Bunun İçin Vurmuş
Trabzon'da Songül P. adlı kadının çay bahçesinde Ali Bayram K.'yı silahla vurma olayıyla ilgili detaylar ortaya çıkıyor.

Trabzon Valiliği ile Emniyet Müdürlüğü binasının yakınındaki bir çay bahçesinde bugün yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Songül P. (32) isimli kadın, valilik karşısındaki çay bahçesinde karşılaştığı Ali Bayram K. (35) adlı şahısla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında çantasından silahını çıkaran genç kadın tartıştığı şahsı, kasığından ve bacağından iki el ateş ederek yaraladı. Ali Bayram K.’nın arkadaşları kadının üzerine atlayarak etkisiz hale getirirken, genç kadın olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Yaralı Ali Bayram K. ise ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

trabzonda-silahli-yaralama-foto-3.20141110185214.jpg

KEFİL OLUNAN BORCU ÖDEMEDİ

Gözaltına alınan Songül P.’nin Ali Bayram K.’ya ev eşyası alırken kefil olduğu, Ali Bayram K.’nın borcu ödememesi nedeniyle kefil olan Songül P.’nin zor durumda kalması nedeniyle önce Ali Bayram K.’nin arabası yaktırttığı ve bu nedenle davalık oldukları, bugün de çay bahçesinde karşılaşmaları üzerine Ali Bayram K.’yı silahla vurduğu öğrenildi.

trabzonda-silahli-yaralama-foto-1.20141110185230.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Trabzon'da Silahlı Yaralama