Genç kız Ailesini ilâçla uyutup, sevgilisiyle kaçtı

Genç kız Ailesini ilâçla uyutup, sevgilisiyle kaçtı
Eczaneden aldığı uyku ilacını meşrubatın içine koyarak ailesini uyutup, sevgilisiyle birlikte kaçtı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde genç bir kız, meşrubatın içine uyku ilacı koyarak ailesini uyutup, sevgilisiyle kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Derya Polat (20), yaklaşık 2 yıldır konuştuğu Şanlıurfa'da yaşayan sevgilisi Ahmet Erdal (21) ile kaçmaya karar verdi.

Dün akşam saatlerinde sevgilisi Ahmet Erdal'ın Şanlıurfa'dan otomobille oturdukları Sungurlu'nun Fatih Mahallesi'ne gelmesi üzerine Derya Polat evden çıkmak için eczaneden aldığı uyku ilacını meşrubatın içine koyarak, babası Gürsel, annesi Dilek, kardeşleri Demet (19) ve Deniz'e (14) içirdi.

Evdekilerin uyuması üzerine Derya Polat, sevgilisiyle birlikte kaçtı.

Bir müddet sonra uyanan baba Gürsel Polat, evdeki herkesin uyuduğunu ve kızının olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler tarafından hastaneye kaldırılan aile fertlerini mideleri yıkandı. Polisin yaptığı aramada da mutfakta çok sayıda uyku ilacı bulundu.

Baba Polat'ın kızı Derya Polat'ın "kendilerini zehirlediği" yönündeki şikayeti üzerine Ankara yolu üzerinde bir dinlenme tesisinde yakalanan Polat ve sevgilisi Ahmet Erdal gözaltına alındı.

Sevgilisi Erdal Polat ile kaçmak için eczaneden aldığı uyku ilacını meşrubatın içine koyduğunu itiraf eden Derya Polat ile sevgili, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.