Genç Müsiad Türkiye 1.si

Genç Müsiad Türkiye 1.si
İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Samabat Salonu'nda gerçekleştirilen, 14. Genel Değerlendirme toplantısında Rize Genç MÜSİAD 26 şube arasında Türkiye birincisi oldu.

Girişimcilik panelleri ile Kongre sürecinin değerlendirildiği toplantıda, Genç MÜSİAD'ın 7. yılı münasebetiyle şube başkanlarının katılımıyla, pasta kesilerek kutlama yapıldı. Ardından yapılan şube değerlendirme kriterlerine göre, başarılı olan şubeler açıklanarak, Rize Genç MÜSİAD birinci şube oldu.

Haziran - Ağustos döneminde şube değerlendirmelerinde başarı sırasıyla ilk 3 şube, birinci Rize Şubesi, ikinci Sakarya Şubesi ve son olarak üçüncü Konya Şubesi oldu.

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Fatih Uysan ödül törenindeki konuşmasında, “Rize Genç MÜSİAD’ın etkin çalışmaları ile ödülü hak ettiğini belirterek, Genel Merkez olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada destekçisi olacağız” dedi. Şube Başkanı Muhammet Korkmaz’ı tebrik ettikten sonra başarı ödülünü takdim etti.

Başkan Muhammet Korkmaz, Türkiye geneli birinci şube olma, ödüllerini aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, Bu ödülü sadece kendisine değil, Rize Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerim adına aldığını söyledi. Korkmaz, “Rizemizin ismini başarılı çalışmalarımızla, Türkiye’de duyurmak bizleri mutlu etmektedir. Başarı, birlik beraberlik, ortak akılın ve ekip çalışmasının ürünüdür. Başarının altında ise emek ve zahmet yatmaktadır. Bizlere verilen bu ödül, çalışma azmimizi daha çok artıracağını ve bundan sonra, başarı çıtamızı üst seviyelerde tutarak, etkin çalışmalarda bulunacağız” dedi.

haber-genc-musiad-1.jpg

Başkan Korkmaz kendilerini bu ödüle layık gören herkese şükranlarını sunarak konuşmasını tamamladı.