Genç Müsiad'da Nöbet Değişimi

Genç Müsiad'da Nöbet Değişimi
Genç Müsiad Rize Şubesi tarafından 6. Genişletilmiş İstişare Toplantısı ile Genel Kurul yapıldı. Genel Kurul sonunda başkanlıkta nöbet değişimi yaşandı....

Korkmaz Bayrağı Küçükvar'a Devretti...

Genç Müsiad Rize Şubesi tarafından 6. Genişletilmiş İstişare Toplantısı ile Genel Kurul yapıldı. Genel Kurul sonunda başkanlıkta nöbet değişimi yaşandı. Mevcut Başkan Muhammet Korkmaz görevini Talha Küçükvar'a devretti ve yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Müsiad Rize Şube Binası'nda gerçekleştirilen Genç Müsiad 6. Genişletilmiş İstişare Toplantısı ve Rize Genç Müsiad Genel Kurulu'na Müsiad Rize Şube Başkanı Cem Temizel, eski başkanlar Yılmaz Çoruh ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Müsiad Rize Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Müsiad Rize Şubesi Eski Başkanları Recep Ali Avcı, Mustafa Korkmaz, Genç Müsiad Üyeleri ile Genç Müsiad Rize Şubesi'ne yeni katılacak adaylarla birlikte davetliler ve misafirler katıldı.

genc-musiad-9.jpg

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve sinevizyon gösteriminden sonra açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Muhammet Korkmaz 6 yıllık yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık döneminde Rize Genç Müsiad'ın başarılı çalışmalar içerisinde yer aldığını belirterek Rize Genç Müsiad'ın Türkiye genelindeki Genç Müsiad Şubeleri arasında her zaman zirvede yer aldığını ve önemli başarılara imza attığını ifade etti.

Korkmaz konuşmasında, başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra "6 yıldır yönetim ve başkanlık görevlerinde bulundum. Yönetimde, başkanlıkta görev yapan kişiler yorulduklarını, heyecanlarının azalmaya başladığını hissetttikleri anda artık görevi dinamik, heyecan dolu genç arkadaşlara devretmesini bilmeliler. Bu düşünce ile yeni dönemde başkanlık görevimi ve hizmet bayrağını Genç Müsiad Rize Şubesi'nde başarılı çalışmalar yapacağına inandığım genç, azimli, dinamik Talha Küçükvar kardeşime teslim ediyorum. Kendisini ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşları tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

genc-musiad-8.jpg

2. Dönem Müsiad Rize Şube Başkanlığı görevinde bulunan Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Muhammet Korkmaz ve ekibine Müsiad’da yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Her zaman birlik ve beraberlik kavramlarından söz ederiz. Müsiad ailesi birlik-beraberlik, birlikten kuvvet doğduğunu ve birlikte iş yapabilmenin sonucunda başarı geldiğini net bir şekilde bütün vurgularında ortaya koymaktadır. Bizler 3 yıllık Müsiad ailesi geçmişimizde bu duygular içerisinde hareket etmeye çalıştık. Hep ortak çalışma, beraber çalışma, birlikte biryerlere taşıyabilme hazzını ve sıkıntısını yaşadık. Ama sonuçta çalışmalarımızın karşılığını herzaman gördük.

Rize’nin çap olarak küçük bir şehir olduğunu, dışarıdan bakıldığında Rize’nin daha farklı gözüktüğünü, yalnız buna karşın yetiştirdiği insanlarla ve dünyaya vermiş olduğu mesajlarla büyük bir il ve birlik-beraberlik çalışması yapabilmenin en zol il olduğunu ifade eden Erdoğan, Rizelinin zor olanı başarması için gerekli bütün donanımlara sahip olduğunu söyledi.

Müsiad’ın Rize’de kuruluş aşamasından da bahseden Erdoğan, kurucu başkan Yılmaz Çoruh ile birlikte Müsiad’ı kurma aşamasında birlik ve beraberlik duygusunu hiçbir zaman kaybetmediklerini ve Müsiad çatısı altında ve 3 yıl hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

Mehmet Erdoğan konuşmasını yeni başkan Talha Küçükvar ve ekibine görevlerinde başarılar dileyerek sona erdirdi.

genc-musiad-12.jpg

Müsiad Rize Şube Başkanı Cem Temizel ise ülke genelinde 1.likler kazanan Muhammet Korkmaz Başkanlığı’ndaki Genç Müsiad Rize Şubesi ile Yönetim Kurulu ekibine teşekkür etti ve gençlere bir takım önerilerde bulundu.

Ülkemizin çok zor bir konjektörden geçtiğini ifade eden Temizel, bunun için çok eskilere gitmeye gerek olmadığını ve 5-10 yıl öncesine kadar sokaklarda boynunu bükerek gezen insanların bugün dik bir şekilde gezebildiğini belirtti. Bunun bugünle sınırlı olmadığını ifade eden Temizel bunun ilerde de böyle olmasını sağlamanın gerektiğini söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: Fakat bu sadece bugünle sınırlı bir şey değil. Bunun eğer ilerde de böyle olmasını sağlamak istiyorsak bize büyük vazifeler düşmekte. Kendimizi sürekli yenilemeliyiz, doğallığımızı sürekli güncellemeliyiz. Çünkü bu ülkede değerlerin, dengelerin ne kadar çabuk değiştiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Onun için dünkü acı hatıraları yaşamamak adına bugünden sonra bugüne kadar çalıştığımızdan daha fazla çalışmalı ve önümüzdeki değerlerin kıymetini bilmeliyiz diye düşünüyorum. Gençlikle alakalı kelimeler kurduğumuz zaman akla bir takım sıfatlar gelir. Heyecan gibi enerji gibi güç gibi hareket gibi ama bu sıfatları akıl ve tecrübe ile birleştirmediğiniz zaman tek başına hiçbir anlam ifade etmez. Bunu genç yaşta anlamak biraz zor olabilir ama ilerleyen yaşlarda bunu daha net bir şekilde anlayabiliyoruz. Bu sıfatların akıl ve tecrübeyle birleştirilmesi çok önemli bir mekanizmadır.

Temizel konuşmasının sonunda üstlenmiş oldukları zor görev nedeniyle Genç Müsiad’ın yeni yönetim kurulu ekibine başarılar diledi ve Talha Küçükvar’ı başkan olmasından dolayı tebrik ederek görevi devreden Muhammet Korkmaz'a hediye verdi.

genc-musiad-1.jpg

Müsiad Rize Şubesi Başkanı Cem Temizel’den sonra Rize Genç Müsiad Şube Başkan Yardımcılarından Esra Alemdaroğlu tarafından hazırlanan Rize Genç Müsiad’ın çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterisi sunuldu. 

genc-musiad-11.20100228011113..jpg

Gecede son konuşmayı Genç Müsiad Rize Şube Başkanlığı görevini Muhammet Korkmaz'dan devralan yeni başkan Talha Küçükvar yaptı.

genc-musiad-16.jpg

Küçükvar konuşmasında önceki başkanların yönetimlerinde Rize’de çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve bundan sonra aynı başarılı çalışmaları kendi ekibiyle daha üst seviyelere çıkarmanın peşinde olacaklarını söyledi.

Küçükvar’ın konuşmasından sonra Genç Müsiad’ın görev süresini tamamlayarak nöbet değişimini yeni yönetime devreden Muhammet Korkmaz ve ekibine Müsiad Rize Şube Başkanı Cem Temizel tarafından şiltleri takdim edildi ve Genç Müsiad’a yeni katılan kişilere Mehmet Erdoğan ile Yılmaz Çoruh tarafından Genç Müsiad rozetleri takıldı.

genc-musiad-2.jpg

genc-musiad-10.20100228003547..jpg

genc-musiad-13.jpg

genc-musiad-3.jpg

genc-musiad-4.jpg

Program sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.

genc-musiad-6.jpg

GENÇ MÜSİAD RİZE ŞUBESİ YENİ YÖNETİM KURULU :

Başkan : Talha Küçükvar

Başkan Yardımcıları : Osman Gür, Esra Alemdaroğlu, Sadık Kahya,

Yönetim Kurulu Üyeleri : Fatih Dilmaç, Selim Dabak, Yusuf Selek, Ali Osman Mercan

genc-musiad-7.jpg