Genç Müsiad'ın Kriz İnadı

Genç Müsiad'ın Kriz İnadı
Genç MÜSİAD Rize Şubesi, Genç MÜSİAD olarak 2010 yılını istihdam yılı olarak ilan ettiklerini bildirdi.

Genç MÜSİAD Rize Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Genç MÜSİAD olarak 2010 yılının istihdam yılı ilan edildiği belirtildi.

İstihdamın artırılmasına ilişkin çalışmalar yapmaya hazır oldukları, herkesin de bu çalışmalara destek olmasını talep ettikleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Bin 700 üyeye sahip Genç MÜSİAD'ın yüzde 70'i kendi firmalarının sahibi genç iş adamlarıdır. Genç MÜSİAD olarak 2010 yılını istihdam yılı olarak ilan ediyoruz. Bu yıl bütün çalışmalarımızı istihdam üzerine yapacağız. Genç girişimcilerin kendi işlerini kurduktan sonra istihdamı artırıcı yatırımlar yaparak, işsizlik sorununun çözümüne bir nebze de olsun katkıda bulunacaklar. Tüm paydaşların bir an evvel işsizlik konusunu gündemlerine alıp istihdamın artırılması konusunda çalışmalar yapması gerekmektedir.''

Açıklamada, Ortadoğulu genç iş adamlarını Türkiye'de yatırıma davet edecekleri, ekim ayında 2 bin genç iş adamının katılımıyla bir uluslararası girişimcilik kongresi yapılmasının planlandığı kaydedildi.