Gençler Judo Şampiyonası Rize'de Devam Ediyor

Gençler Judo Şampiyonası Rize'de Devam Ediyor
Rize Yenişehir Spor Salonunda devam eden Gençler Türkiye Judo Şampiyonasının resmi açılış töreni Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın da katıldığı törenle bugün gerçekleştirildi.

61 ilden 266 kadın, 406’sı erkek 672 sporcunun katıldığı Gençler Türkiye Judo Şampiyonası, Rize Yenişehir Spor Salonunda devam ediyor.

Resmi açılış törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve çok sayıda kişi katıldı. Törende sporcular flamaları ve illerinin isimlerini taşıyan dövizler ile Mehmet müziği eşliğinde alana çıktı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(8).jpg

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, burada yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm sporcuları ve antrenörleri Rize’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rize’nin sahip olduğu spor altyapısı ile güzel bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar organizasyonun aksaksız bir şekilde devam ettiğini görmek memnuniyet verici. Ülkemizin dört bir tarafından gelen Türkiye’nin geleceği genç sporcularla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle turnuvaya emeği geçen başta Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz olmak üzere Rize Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüzün tüm çalışanlarına ve organizasyona destek olan tüm sponsorlara teşekkür ediyorum ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.    

Törende Konuşan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, ülkenin geçirdiği zor günlere rağmen spor müsabakalarının kesintisiz olarak sürdürüldüğünü belirtip, ülkenin birliği ve bütünlüğü için şehit olan güvenlik güçleri ve 15 Temmuz şehitlerine duyduğu saygıyı dile getirdi.

Törende konuşan Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Judo’yu en iyi yerlere taşımak için çabaladıklarını ifade edip, “İçinizden birisi olarak burada performansınızı yerinde izlemenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Federasyon olarak size daha iyi imkanlar ve daha iyi bir gelecek sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türk Judosunu en iyi yerlere taşımak için mücadelemizi sonsuz bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Huysuz, Rize Valisi Bektaş’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ayrıca, turnuvaya katkı sağlayan kamu kurum kuruluşları ile sponsorlara plaketleri takdim edildi. 

gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(5).jpggencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(6).jpggencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(4).jpggencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(3).jpg

gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(2).jpggencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(1).jpggencler-turkiye-judo-sampiyonasi-rizede-devam-ediyor-(7).jpg