Gençler Masa Tenisi Grup Müsabakaları Rize'de Yapıldı

Gençler Masa Tenisi Grup Müsabakaları Rize'de Yapıldı
Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları 12 ilden 24 Okul Takımı ve 96 sporcunun katılım ile Rize’de yapıldı.

2015–2016 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Rize Güneysu Spor Salonunda düzenlenen Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Müsabakaları, müsabakalar sonunda yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Okullararası Gençler Masa Tenisi Kız-Erkek Müsabakalarına Amasya, Ankara, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Kars, Muş ve Trabzon illerinden 96 sporcu ve 24 idareci katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara Madalya,  Katılım ve Başarı belgeleri Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Süleyman Toptan ve Teknik Komite üyeleri tarafından verildi.

gencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(1).jpg

Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde birinciliği İstanbul Özel Şişli Terakki Anadolu Lisesi elde ederken, Ankara Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3.’lük elde etti.

Genç Kızlarda ise Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi birinci olurken,  Artvin Arhavi Anadolu Lisesi ikinci Amasya Sosyal Bilimler Lisesi ise üçüncü oldu.

gencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(2).jpggencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(4).jpggencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(5).jpggencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(6).jpg

gencler-masa-tenisi-kiz-erkek-grup-musabakalari-rizede-yapildi-(3).jpg