Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi

Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi
Rize’de 3 gündür süren Gençler Türkiye Judo Şampiyonası 4 sıklette yapılan müsabakalarla sona erdi. Rize, son günü 1 altın ve 1 bronz ile kapadı. Rize sporcusu turnuvanın en teknik sporcusu seçildi.

Gençler Türkiye Judo Şampiyonasının ev sahibi Rize, son günü 1 altın ve 1 bronz ile kaparken, Trabzon, Antalya ve İzmir 1’er altın aldı. Samsun 1 gümüş, 2 bronz kazanırken, Bursa, Edirne ve Burdur 1’er gümüş, Konya, Kocaeli, Denizli, Manisa ve İstanbul 1’er bronz madalya aldı.

Şampiyonada dereceye giren sporcuları Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz altın ile ödüllendirirken, işadamı Taci Özerler de çeşitli armağanlar verdi. Ayrıca turnuvada en teknik sporcu seçilen Rize ili sporcusu Kasım Erkan (66 kg) da bir altın ile ödüllendirildi.

Son gün yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcular şöyle:

Kadınlar : 78 kg: 1.Nurbanu Güngör (Trabzon), 2. Çiğdem Bora (Edirne) 3. Büşra Nacar (Kocaeli), 3. A.Kübra Aydoğdu (Konya)

+78 kg: 1.Kübranur Esir (Rize), 2. Mine Kalender (Burdur), 3. Yaren Nur Kaya (Samsun), 3. Meryem Keklik (İstanbul)

Erkekler : 100 kg: 1.İslam Mamaevoğlu (Antalya), 2.İlkehan Bayrak (Samsun), 3. Selim Taşdelen (Denizli), 3.Üveyis Çelik (Manisa)

+100 kg: 1.Ahmet Yıldırım (İzmir), 2. Onur Kaya (Bursa), 3. Furkan Güner (Samsun), 3. Şükrü Miraç Şentürk (Rize)

rizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(1).jpgrizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(2).jpgrizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(3).jpgrizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(4).jpg

rizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(5).jpgrizede-duzenlenen-gencler-turkiye-judo-sampiyonasi-sona-erdi-(6).jpg