Gençlerin buzdolabı aşkı (VİDEO)

Gençlerin buzdolabı aşkı (VİDEO)
Sivas’ta üniversite öğrencisi oldukları tahmin edilen gençlerin 2. el buzdolabı ile komik anları MOBESE tarafından görüntülendi.

Sivas’ta üniversite öğrencisi oldukları tahmin edilen gençlerin 2. el buzdolabı ile komik anları MOBESE tarafından görüntülendi. İkinci el buzdolabı ile akşam saatlerinde kentin en işlek caddesinde fotoğraf çektirip, yeni eşyalarına sarılmaları ve komik hareketleri MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

 Öğrencilerin şöhret keyfi

Sivas'ta buzdolabı ile fotoğraf çektirirken MOBESE kameraları tarafından görüntülenen üniversite öğrencisi 4 genç, görüntülerin basında yer almasından mutlu olduklarını söyledi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde okuyan İbrahim Çelik (26), Bünyamin Şahin (28), Davut Akıncı (24) ve Fahrettin Namoğlu (26), buzdolabı ile hatıra fotoğrafı çektirirken MOBESE kameraları tarafından kaydedilen görüntülerin basında yer almasının ardından hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştıklarını, bir anda gündeme oturduklarını ve bu durumun kendilerini bir anda popüler yaptığını söyledi. Üniversite öğrencisi gençler, Sivas'tan ayrıldıktan sonra hatıra olması amacıyla buzdolabı ile fotoğraf çektirdiklerini ve görüntülendiklerinin farkında olmadıklarını söyledi. MOBESE görüntülerinin basında yer almasıyla bir anda gündeme geldiklerini ifade eden gençler, bunu tahmin etmediklerini söyledi.

Bir hayli neşeli olduğu gözlenen öğrenciler, daha önce de evlerindeki bir kanepe ile hatıra fotoğrafı çektirdiklerini ama buzdolabı ile gündeme geldiklerini söyledi.