Gençlik Kollarından Kitap

Gençlik Kollarından Kitap
Ak parti Rize İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcıları Mehmet Kotiloğlu, Hasan Koçal, Hacer İpek ve Küçükçayır Köyü Gençlik Kolu Başkanı Nazım Mengene, Küçükçayır Köyü İlköğretim Okuluna kitap hediye ettiler.

Küçükçayır  İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Akpınar, çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmasında en güzel rol modelin anne ve baba olduğunu belirtti.

Anne ve babalarının çocuklarına küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanması için evde günlük en az yarım saatlerini birlikte kitap okumaya ayırması gerektiğini söyleyen Akpınar, ‘’Çocukların küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmasında en güzel rol model anne ve babadır. Zaten anne ve babanın her gün kitap okuduğu bir evde çocuğun okumaması düşünülemez.’’dedi.

as.20091007201059..jpg

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kotiloğlu ise, Düzenlediğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle gençlerimizin sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı hedeflediklerini belirterek, ‘’Özellikle yüksek kesimlerdeki köy okullarında okuyan genç kardeşlerimizin bilgi ve kültürünü artırmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak istiyoruz’’ dedi.