Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü'ne Kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü'ne Kutlama
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Spor Toto 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü takımlarını tebrik etti.

Spor Toto 1. Lig'de 33. hafta maçları tamamlandı. Çaykur Rizespor şampiyon, MKE Ankaragücü de ikinci sırada yer alarak sezonun bitimine bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bakan Osman Aşkın Bak, yayımladığı tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:  "TFF 1. Lig 2017-2018 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından bitime 1 hafta kala şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor’u kutluyorum. 1 sezon aradan sonra Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor’un şampiyonluğunda emeği geçen futbolcuları, teknik ekibi, yönetimi ve mavi-yeşilli camiayı tebrik ediyorum. Çaykur Rizespor’a yeni sezonda mücadele edecekleri Spor Toto Süper Lig'de başarılar diliyorum. Spor Toto 1. Lig’i bitime 1 hafta kala ikinci sırada tamamlamayı garantileyerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan MKE Ankaragücü’nü de kutluyorum. Sarı Lacivertli kulübün başarısında emeği geçenleri tebrik ediyor, başkent ekibine Spor Toto Süper Lig'de başarılar diliyorum.”