Genel Müdür Kula RTEÜ'de

Genel Müdür Kula RTEÜ'de
Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bilge Kula'nın, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kula'nın beraberindeki İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ile birlikte, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, Türk Kütüphaneciler Derneği Rize Şube Başkanı ve Üniversite Genel Sekreteri Ali Rıza Köroğlu ile görüştüğü belirtildi.

Açıklamada, üniversite birimlerinin ziyaret edildiği, Kula'nın akademik ve sosyal alandaki faaliyetler ile hızlı bir gelişme gösteren üniversitenin çalışmalarından memnun kaldığı kaydedildi.

onur-bilge-kula-rteude-3.jpg

Kula'nın Üniversite Merkez Kütüphanesi'ndeki hizmetler hakkında, bilgi aldığı, 27 bin basılı kitabın yanında, veritabanları ve elektronik kitap yönünden de öğrenci, öğretim elemanı ve diğer araştırmacılar için fırsat oluşturmasından dolayı memnuniyetini belirttiği kaydedildi.

Ziyaret sonrası Genel Kula'ya, Köroğlu tarafından plaket takdim edildiği ve üniversiteyi tanıtıcı çeşitli hediyeler verildiği vurgulandı.

onur-bilge-kula-rteude-2.jpg

onur-bilge-kula-rteude-5.jpg

ali-riza-koroglu-onur-bilge-kula.jpg

onur-bilge-kula-rteude-4.jpg