Genel Müdür Mevsimlik İşçi Alımını Nihayet Hatırladı !

Genel Müdür Mevsimlik İşçi Alımını Nihayet Hatırladı !
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, mevsimlik işçi alımını sonunda hatırladı ve konu ile ilgili açıklama yapacağını duyurdu.

Milletvekilliği seçimlerine hazırlandığı bilinen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, kendi reklamlarını sms yoluyla üreticilere göndermekten ve milletvekilliği aday adaylığı için hazırlıklarını sürdürmekten dolayı bir türlü hatırlayamadığı mevsimlik işçi alımını nihayet hatırladı ve Çarşamba günü mevsimlik işçi alımı ile ilgili açıklamada bulunacağını bildirdi.

Siyasilerin yapması gereken Çaykur’a işçi alımı açıklamasını yeniden milletvekilliğini düşündüğünden apar topar açıklayan ve kendisine prim sağlamayı hedefleyen Sütlüoğlu, 13 Ocak tarihinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklama ile binlerce insanın Rize İşkur’a gitmesine ve İşkur’un çalışmalarını bir nevi kilitlenmesine neden olmuştu. Konunun haber yapılması ve gelen tepkiler dolayısıyla İmdat Sütlüoğlu o açıklamadan tam 15 gün sonra mevsimlik işçi alımı ile ilgili açıklamada bulunacağını bildirdi.

Sütlüoğlu, Çarşamba günü (yarın) saat:14.00’te basın toplantısı düzenleyeceğini ve işçi alımı ile ilgili alınacak işçilerin nitelikleri ve izlenecek prosedür hakkında basın açıklamasında bulunacak. Sütlüoğlu’nun basın toplantısı 14:00’te, Rize’den yayın yapan Çay TV, Kaçkar TV, Gelişim TV ve Rize TV’den canlı olarak yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Çaykur’dan Hayal Kırıklığı Yaratan Mesaj!

İŞKUR’dan Çaykur İşçi Alım Duyurusu