Genel Müdür Neden Geri Adım Attı? VİDEO İZLE

Genel Müdür Neden Geri Adım Attı? VİDEO İZLE
Açıklamayı okuyun, fotoğraflara bakın ve videoyu izleyin, Rize’deki yalancı kim? Kararı siz verin…

olay53’ün gündeme taşıdığı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur Genel Müdürlüğü Binası içerisinde 3 adet asansör olmasına rağmen “Yaklaşık 300 Bin TL.’ye Çaykur’a bina dışından binaya ek olarak şifreli özel asansör yaptırdı” konulu haberinin ardından Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı açıklamada, olay53’e iftira atarak, olay53’ün hiçbir haberinde hiçbir şekilde “şifreli asansör sadece başkanlık makamına hizmet veriyor” şeklinde ifadelere yer vermemesine rağmen olay53’ün haberlerinde asansörün sadece başkanlık makamına çıktığını ve asansörün engelli ve sakatlar için yapıldığını söyledi. Ancak, Genel Müdürün olay53’e iftira atıp, yalan haber yapmakla suçladığı son basın toplantısındaki sözleri, Rize’deki gerçek yalancının kim olduğunu fotoğraflarla ortaya koyuyor. Genel Müdür Sütlüoğlu, Ziraat Çay Bahçesinde geçtiğimiz günlerde düzenlediği bu basın toplantısına da öncekilerde olduğu gibi olay53’ün sorularına cevap veremeyeceğinden olay53’ü davet etmemiştir.

caykur-sifreli-asansor-3.20141112235410.jpg

olay53.com yetkililerinin; yer almadığı ve bilgisi dahi olmadığı davada yargısız infaz yapılarak, Çaykur’un yalan yanlış bilgilerle mahkemeyi yanıltması sonucu haksız bir şekilde erişime kapatıldığı dönemde Ziraat Çay Bahçesi’nde düzenlenen toplantıda, olay53’ün haberlerinin sorulduğu Genel Müdür Sütlüoğlu, haberlere yönelik doğru dürüst, kamuoyunu aydınlatacak doğru bir açıklama yapamazken, yalanlarına ve olay53’e yönelik iftiralarına bir yenisini daha ekleyerek, olay53’ün yalan haber yaptığından dolayı kapatıldığını ve 2 ayrı firma tarafından yapılan şifreli asansörün sakatlar ve özürlüler için yapıldığı ifadesinde bulunup, “O asansör yine mevzuat gereği sakatlar için yapılması gereken bir asansördür. Bütün kamu kurumları özürlüler için böyle asansörler yapıyorlar ve yapmak zorundalar. Biz bir yasal zorunluluğu da yerine getirmiş olduk. Bunu farklı şeylere çevirerek, farklı yerlere taşımanın bir maksadı yok. Tamamen asılsız iddialar.” dedi.

BİZ YİNE olay53 OLARAK SORUYORUZ

1- 2 ayrı firma tarafından yaklaşık 300 Bin TL’ye yaptırılan şifreli özel asansör için neden 40 yıllık Çaykur Genel Müdürlüğü Binasının ihtiyacı olarak 80 Bin TL.’ye yapıldığına dair bazı basın yayın organlarına açıklama gönderdiniz? Örneğin memurlar.net

2- 40 yıllık Çaykur Genel Müdürlüğü Binasının ihtiyacı olarak yapıldı açıklamasında bulunduğunuz şifreli özel asansör için neden sonraki açıklamanızda o asansörün mevzuat gereği kanunlar gerektirdiğinden dolayı sakat ve özürlüler için yapıldığını açıkladınız?

3- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz asansör, neden şifreli ve şifre kartı olmadan kullanılamıyor? Türkiye’de ya da Dünya’da ne zamandan beri sakat ve engelliler için yapılan asansörler şifreli ve önünde tretuarlı yapılmaya başlanıldı?

4- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz asansörün önündeki tretuarı sakat arabaları nasıl aşacak, sakat ve engelliler şifreli asansöre nasıl ulaşacak?

5- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz şifreli özel asansörün şifresini çay üretiminin yapıldığı Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki kaç sakat ve engelli biliyor?

6- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz şifreli özel asansörün bina içi girişleri neden şifrematik ve masa ile çiçek saksılarıyla kapatılmış. (Alttaki fotoğraf 3. Kata ait)

7- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz şifreli özel asansörü yapıldığı günden bugüne kadar kaç sakat ve engelli kullanmıştır?

8- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz şifreli özel asansörün önündeki tretuarları sakat ve engellilerin asansöre ulaşabileceği şekilde düzenlemeyi ve şifreli özel asansörün şifrematiğini iptal ederek o asansörü gerçekten sakat ve engellilerin hizmetine açmayı düşünüyor musunuz?

9- Kanunların ve mevzuatın gerektirdiği şekilde Çaykur Genel Müdürlüğü’ndeki şifreli özel asansörü sakat ve engelliler için hangi tarihte kullanıma açacaksınız?

10- Sakat ve özürlüler için yapıldı dediğiniz şifreli özel asansörün iç dizaynı (numaralandırma sistemi) neden sakat ve özürlülerin erişebileceği mesafede yapılmadı?

11- Kanunlara ve mevzuata göre yapılması gereken dediğiniz engelli ve özürlüler için Çaykur’da asansör olmadığından dolayı siz kanunları yerine getirmediğinizden ötürü suç işlemiyor musunuz?

12- Bu soruların yer aldığı haberden sonra yine olay53’e iftira atıp yalan haber açıklamasında mı bulunacaksınız yoksa suskun mu kalacaksınız?

13- olay53'ün Çaykur ile ilgili yaptığı hiçbir habere yalan haber gerekçesiyle erişim yasağı konulmazken neden sürekli bu şekilde iftira atıyorsunuz?

Not: olay53'ün Çaykur ile ilgili 6 haberine, gerçekle bağdaşmamasına rağmen haberleriyle Çaykur'u zarara uğratıyor ve kişilik hakkı ihlali gerekçesiyle konulan erişim yasağı ile ilgili hukuki mücadelemiz sürüyor.

caykur-sifreli-asansor-8.jpg

caykur-sifreli-asansor-7.jpg

caykur-sifreli-asansor-6.20141112235707.jpg

caykur-sifreli-asansor-5.jpg

caykur-sifreli-asansor-2.20141112235742.jpg

caykur-sifreli-asansor-1.20141112235754.jpg

İşte Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun olay53’e iftira attığı, şifreli asansörün sakatlar için yapılması gereken asansör olduğunu ifade ettiği açıklamaları: