Genel Sekreter Demiral'dan Evde Hasta Ziyaretleri

Genel Sekreter Demiral'dan Evde Hasta Ziyaretleri
Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Demiral, beraberindeki heyetle birlikte evde hasta ziyaretlerinde bulunarak hastalara moral aşıladı.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Demiral, beraberinde Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Talip Başak, Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi ile birlikte ev ortamında hasta ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaretler sırasında Op.Dr. Gökhan Demiral yaptığı açıklamada Kamu Hastaneler Birliği'nin kurulduğundan bu yana yaklaşık üç yıldır Genel Sekreterlik ve bağlı Hastane Yöneticilerinin her düzeyde sağlık hizmeti almış vatandaşları hizmet sonrası evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, bu ziyaretlerde hasta ve yakınlarınca, sunulan hizmete ait iyileştirme öneri ve görüşlerini kendilerine ulaştırabildiğini ifade etti. 

image-052.jpeg

Ziyaretlerin büyük çoğunluğundan hastalar ve yakınları tarafından, sunulan sağlık hizmetinden ve sağlık çalışanlarından duyulan memnuniyetin dile getirildiğini belirten Demiral, bazen de yöneticiler tarafından gözden kaçabilen eksikliklere ilişkin eleştiriler alındığını, bunların yol gösterici olduğunu ve uygulama kapsamında ziyaretlerin sürdürüleceğini iletti.

image-053.jpeg

image-054.jpeg