Genelkurmay Başkanlığı'ndan Giresun'daki saldırı ile ilgili açıklama

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Giresun'daki saldırı ile ilgili açıklama
Genelkurmay Başkanlığı, Girusun Güce'de İlçe Jandarma Karakolu'na bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin yaptığı saldırıda dört sivil vatandaşın yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Giresun Güce’de İlçe Jandarma Komutanlığı'na bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda, karakol yakınında bulunan düğün evindeki dört sivil vatandaşın hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.

15 BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBUNUN CESEDİ ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak Beytüşşebap’ta, icra edilen arazi arama ve tarama faaliyetinde, 15 bölücü terör örgütü mensubu teröristin cesedi ile birlikte, iki adet M-16 piyade tüfeği, beş adet AK-47 piyade tüfeği, bir adet Biksi makinalı tüfek ve iki adet RPG-7 roketatar silahın ele geçirildiği bildirildi.

Tunceli Merkez’de icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlere ait; iki adet piyade tüfeği, iki adet dolu piyade tüfeği şarjörü, bir adet el bombası, bir adet el telsizi, bir adet el dürbünü, bir adet gece görüş gözlüğü, çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi ve örgüte ait çeşitli dokümanların ele geçirildiği ifade edildi.

BOMBA İMHA EDİLDİ

Şırnak Uludere’de, icra edilen arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında bulunan bir adet tuzaklanmış el yapımı patlayıcı ve bir adet el bombasının imha edildiği bildirildi.

5 TERÖRİST TESLİM OLDU

Bölücü terör örgütünden kaçan; Mardin / Nusaybin’de bir, Şanlıurfa / Ceylanpınar’da bir, Şırnak / Uludere’de iki ve Erzurum / Hınıs’ta bir olmak üzere toplam beş bölücü terör örgütü mensubu teröristin, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olduğu kaydedildi.