Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında atamalar

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında atamalar
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında atamalar yapıldı. İşte müsteşar Yardımcılığı, Bakanlık Müşabirliği, Başmüfettişlik ve il müdürlüklerindeki atamalar:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek göstergeli Müsteşar Yardımcılığına, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu atanırken, Bakanlık Müşavirliğine Volkan Mutlu Coşkun ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Kaya atandı. Başmüfettişliğe ise İç Denetçi Salih Hartavi’nin ataması yapıldı.

Bakanlık ayrıca bazı illerin il müdürlerini de değiştirdi. Resmi Gazete’de yer alan görevden alma ve atamalar ise şöyle:

Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, Kütahya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Elazığ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz, Şırnak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Yaldız başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanırken Mehmet Yıldırım ise Hakkari İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı.

Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı. Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ise Osman Akar’ın ataması yapıldı.

Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı. Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ise Sırrı Yılmaz atandı.

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay, Trabzon İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı.

Mardin İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandı.