Giray Bulak Neden İstifa Etti ?

Giray Bulak Neden İstifa Etti ?
Lig bitiminde değil de transfer görüşmeleri sırasında görevinden ayrılan Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak'ı istifaya sürükleyen olaylar zinciri:

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Giray Bulak istifa etti. Yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra transfer çalışmalarına başlayan Yeşil-Mavililer’de yönetim ile Teknik Direktör Giray Bulak arasında kriz yaşandı. Bu kriz aşılamayınca Giray Bulak yönetim ve transfer komitesine bu şartlarda devam edemeyeceğini belirterek istifasını sundu. Teknik Direktör Giray Bulak takımda büyük çaplı bir revizyon isteyip yönetimden 15’e yakın bir transfer yapılmasını talep etmişti.

AFFINI İSTEDİ
Yönetim ise mevcut iskelet kadroyu bozmadan 5 tane nokta transfer ve geçen sezon Kasımpaşa’nın Süper Lig’e çıkmasında başrol oynayan Adem Büyük’ü transfer etmek istediklerini Bulak’a bildirdi. Ancak bu teklifleri kabul etmeyen Bulak yönetimden affını isteyerek istifa etti.

Bulak’ın istifasından sonra Rizespor’da yeni teknik direktör arayışlarına geçildi. Gözler geçtiğimiz sezon devre arasında görüşülüp ancak anlaşma sağlanamayan Ziya Doğan ve Levent Eriş’e çevrildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur Rize'de Şok Ayrılık!