Giray Bulak: Rizespor Sonuna Kadar Haklı

Giray Bulak: Rizespor Sonuna Kadar Haklı
Trabzonspor’un Trabzonlu Eski Teknik Direktörü Giray Bulak, Çaykur Rizespor’un Süper Ligden TFF 1.Lige düşmesinden dolayı Trabzonspor’a gösterdiği tepkide sonuna kadar haklı olduğunu ifade ederek, Trabzonspor’a gösterilen tepkiye tam destek verdi.

Spor Toto Süper Ligin 2. Yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 8 puan alan Bursaspor’un Çaykur Rizespor ile kümede kalma mücadelesi verirken son haftada Trabzonspor deplasmanında 2-1 kazanarak kümede kalmasının yankıları bitmek bilmiyor, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Trabzonspor yönetiminin istifalarını vermeden biteceğe de benzemiyor. Çaykur Rizespor yönetiminin Trabzonspor’a sert şekilde tepki gösterdiği karşılaşma için Trabzonspor’un Trabzonlu Eski Teknik Direktörü Giray Bulak da Çaykur Rizespor’a tam destek verdi ve Yeşil Mavililerin Bordo Mavililere gösterdiği tepkisinde haklı olduğunu söyledi.

Bulak, TRT Stadyum’da geçtiğimiz akşam yayınlananı programda Trabzonspor’un kendi evinde Kayseri ve Bursaspor’a yenilmesiyle, Rize’yi Rize’de yenmesinin olağan dışı bir sonuç olduğuna vurgu yaparak, Rizespor’un Trabzonspor’a gösterdiği tepkide haklı olduğunu ifade etti ve şunları kaydetti: “Trabzon oyuncu değişikliği  yaptı. Bu zamana kadar oyuna girmemiş bir oyuncuyu son 7 dakikada oyuna alıyorsunuz. Rizespor bunu hazmedemiyor. Bunu hazmetmemekte haklı zaten. Niye çünkü geçmişte yaşanan bazı şeyler var. Trabzonspor yenilmez, normalde Bursaspor’a yenilmez. Çünkü son haftalarda Bursaspor da kazanamayan bir takım. Rize’den 6 tane yemiş. Kayseri geliyor Trabzona Trabzonspor’u yeniyor. Bursa geliyor Trabzon’da Trabzonspor’u yeniyor. Trabzonspor gidiyor Rize’yi Rize’de 1-0 yeniyor öyle mi? Rizeli buna da şey yapıyor haklı olarak. Sonuna kadar Rizeli bunu söylemekte haklı. Önleyebilir misin.”