Girdikleri Dükkanda Kaşla Göz Arasında Para Çaldılar

Girdikleri Dükkanda Kaşla Göz Arasında Para Çaldılar
Batman'da bir züccaciyeye giren 3 kadın, bir müşterinin bıraktığı parayı kaşla göz arasında çalarak, kayıplara karıştı.

Batman'da bir züccaciyeye giren 3 kadın, bir müşterinin bıraktığı parayı kaşla göz arasında çalarak, kayıplara karıştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Çamlıca Mahallesi'nde bulunan bir züccaciye dükkanında 17 Ocak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dükkana gelen 3 kadın, bir süre etrafa bakındı. Daha sonra kadınlardan biri, bir müşterinin masanın üstüne bıraktığı 100 TL'yi önce kasıtlı bir şekilde yere düşürdü, sonra da alarak, avucunda sakladı. Bu sırada kadınlardan biri işletme sahibini gözetlerken, diğer kadın da eşyalara bakıyormuş gibi yaptı. 3 kadın, daha sonra dükkandan çıkarak hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

"CANIMIZA TAK ETTİ"

İş yeri sahibi Mustafa Günel, zaman zaman ufak tefek hırsızlık olaylarıyla karşılaştıklarını ancak bunun artık canlarına tak ettiğini belirterek, "Bir müşteri ürün aldı 100 TL'sini bıraktı kasanın önüne. Ben o sıra paket yapıyordum, parayı alıp almama üzerine gidip geldim. Üç tane bayandı. Müşteri parayı bıraktı, arkadaki kadın da paranın olduğu suplayı alıp yere devirdi. Para yere düştükten sonra avucunun içine saklıyor. Etrafa baktı kimse bir şey görmediğini anlayınca çıkıp gitti. Daha önce kamerada denk gelmişti. Ufak tefek şeyleri alıp cebine indirmesini gördük, çok dikkate almadık. 100 TL değeri yok ama böyle hırsızlığın olması çok kötü bir şey" dedi.

"İHTİYAÇ DEĞİL ALIŞKANLIK"

Olaydan rahatsız olduğunu anlatan Günel, "Normal bir müşteri olarak gelip gidiyor zaman zaman. Daha önce de kendisini kaç defa gördük. Kadın olarak böyle bir şey yapması hoşumuza gitmedi. Benden istemiş olsaydı, gerçekten ihtiyacı olmuş olsaydı miktarı önemli değil ben verirdim. Onun ihtiyacı olduğu için yaptığını düşünmüyorum, alışkanlık olmuş. Giyimine kuşamına bakarsanız fakirlikten, ihtiyaçtan değil. Zevkine neden yaptı. Gereken mercilere de bildirdik gereken neyse yapılmasını istiyorum" diye konuştu.

(Sevban Sevkal /İHA)

Kaynak:IHA