Giresun Belediyesi’nden Emniyet Müdürlüğü’ne Motorsiklet Hediyesi

Giresun Belediyesi’nden Emniyet Müdürlüğü’ne Motorsiklet Hediyesi
Giresun Belediyesi tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne bağış yapılan 5 adet motosiklet törenle teslim edildi.

Giresun Atatürk Meydanı'nda yapılan törene Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, CHP İl Başkanı Sinan Kitapçı, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet Müdürü Uğur Öztürk törende yaptığı konuşmada, Giresun halkının her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu belirterek "Son günlerde güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen terör olaylarını kınıyor ve şehitlerimize rahmet diliyorum. Belediyemiz ve Başkanımızın sağladığı bu araçları Giresun halkının daha iyi ve huzurlu yaşam sürmeleri için kullanacağız. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza, belediye yetkililerine ve Giresun Halkına teşekkür ediyorum " dedi.

giresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(3).jpg

Belediye Başkanı Kerim Aksu ise terör karşısında birlikte güç birliği yapmamız gerektiğine vurgu yaparak "Terör olayları hepimizi derinden yaralıyor. Bu süreçte polisimizin, askerimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olmalıyız" diye konuştu.

giresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(5).jpg

Törende son olarak konuşan CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu; ise terör olaylarının başarıya ulaşamayacağını belirterek, hiç bir gücün bu ülkeyi yıkamayacağını, bayrağı indiremeyeceğini, ezanı susturamayacağını söyledi.

giresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(4).jpg

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Kerim Aksu için hazırlanan plaket Vali Yardımcısı Yüksel Çelik tarafından takdim edildi. Belediye tarafından Giresun Emniyet Müdürlüğüne bağışlanan motosikletlerin anahtarları, Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ersoy ve Orhan Kurt tarafından polis memurlarına verildi.

giresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(7).jpggiresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(6).jpggiresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(2).jpggiresun-belediyesi’nden-emniyet-mudurlugu’ne-motorsiklet-hediyesi-(1).jpg