Giresun Emniyet Müdürlüğü'ndeki Görev Değişiklikleri

Giresun Emniyet Müdürlüğü'ndeki Görev Değişiklikleri
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, göreve başlamasının ardından gerçekleşen görev yeri değişikliklerine açıklık getirdi.

Giresun İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ın İçişleri Bakanlığı talimatıyla merkeze çekilmesinin ardından göreve gelen İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ten sonra İl Müdürlüğü bünyesinde görev değişiklikleri yaşandı.

Giresun Emniyeti'nde aralarında emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin yanı sıra bir çok personelin görev yerleri değişirken, Öztürk, görev değişikliklerini rutin bir uygulama olduğunu ifade etti.

Yapılan bütün değişikliklerin kendi insiyatifi ile gerçekleştirildiğini belirten Emniyet Müdürü Öztürk “Yapılan değişiklikler rutin bir uygulama çerçevesinde olmuştur. Hiçbir arkadaşımız başarısız veya başarılı olduğu için görev yerleri değiştirilmemiştir. Bu sadece Emniyet Müdürü’nün kendi çalışma kadrosunu yeniden yapılandırması kapsamında olmuştur.Kaldı ki yaptığımız bu görev değişiklikleri zaman içerisinde de uygulanmaya devam edecektir. Ancak kendi inisiyatifimizle, yeni bir ekip ruhu oluşturma uygulamamız kesinlikle şu veya bu sebeplere dayandırılması kamuoyunda böyle algı oluşturulması yanlıştır. Rütbeli veya rütbesiz bütün personellerimiz başarıyla bugüne kadar görevlerini icra etmiş takdir görecek başarılara imza atmışlardır. Kendilerine de bu nedenle teşekkür ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Öztürk, rütbeli veya rütbesiz hiçbir personelin mağdur olmaması için görev değişikliğine itina gösterdiğini de ifade etti.