Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Rize’de Kalp Krizi Geçirdi Anjiyo Oldu

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Rize’de Kalp Krizi Geçirdi Anjiyo Oldu
Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’ın bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Rize’de kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç’ın bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Rize’de kalp krizi geçirdikten sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde anjiyo olduğu ve kalbine stent takıldığı öğrenildi. Paşa'nın tedavisine Rize'de devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, dün Rize’ye gelen Tuğgeneral Saraç, ziyaretleri sırasında kap krizi geçirdi. Ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Paşa, anjiyo edildi ve kalbine bir stent takıldı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın dün Paşa'nın sağlık durumu ile yakından ilgilenip ziyarette bulunduğu öğrenildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşılan Trabzon Akçaabatlı hemşehrimiz Paşa'ya bugün de Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un ziyarette bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

3 GÜN ÖNCEYE BURSA İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA ATANMIŞTI

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Bursa İl Jandarma Komutanlığına atanmıştı. Saraç, Bursa'ya atanması nedeniyle bölgede veda ziyaretlerinde bulunuyordu.

SONRAKİ HABERİMİZ

Saraç Paşa REAH'tan Taburcu Oldu!