Giresun, Rize'nin Rekoruna Göz Dikti!

Giresun, Rize'nin Rekoruna Göz Dikti!
Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Rize'nin rekoruna göz dikti!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aydın, 30 Mart seçimlerinde Türkiye 1.'si olan Rize'nin rekoruna göz dikerek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 81 il içerisinde Başbakan Erdoğan'a en fazla destek veren il olmak istediklerini kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Aydın düzenlediği basın toplantısında, 12 yıllık geleneğin bozulmayacağını ve bütün seçimlerde öne çıkan Recep Tayyip Erdoğan isminin kazanacağını ileri sürdü. Aydın yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşıyor. Mitingler gösteriyor ki 12 yılda girdiğimiz 9 seçimde olduğu gibi gelenek bozulmayacaktır. Bunu geçmişe dayanarak söylüyorum. Bazıları anlamamış olsa dahi halkımız geçen 12 yılın değerlendirmesini çok iyi yapıyor. İnanıyoruz ki 9 seçimin galibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de ilk turunda seçilecektir. Bizim amacımız ise sadece 81 il içerisinde en fazla destek veren il olmaktır. Bunun için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

hasan-aydin-ak-parti-giresun-il-baskani.jpg

Eğribel Tüneli'nin çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren AK Parti İl Başkanı Aydın “Bilindiği gibi Eğribel Tüneli'nin yapım ihalesi yapılmıştı. Ancak ihale ile ilgili bir itiraz olduğundan hukuki bir süreç başlatılmıştır. Bu hukuki süreç tamamlanıncaya kadarda Kamu İhale Kurumu ihaleyi askıya almıştır. Ancak Eğribel Tüneliyle ilgili çalışmalar ve süreç devam etmektedir” diye konuştu.