Giresun'da Bir Kişi Denize Düşerek Kayboldu

Giresun'da Bir Kişi Denize Düşerek Kayboldu
Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kişi, iskelede dalgalara kapılarak denizde kayboldu.

Bulancak'ta bir kişi, çevredekilerin uyarılarına aldırmayıp iskelede fotoğraf çekerken dalgaya kapılıp denize düştü. Birkaç kez deniz üzerinde görülen genç, daha sonra gözden kayboldu.

Edinilen bilgelere göre, bisikletiyle iskeleye gelen 15-20 yaşlarında ki bir genç çevredekilerin uyarılarına rağmen iskelede fotoğraf çekmeye başladı ve bu esnada dalga vurarak denize düştü. Denize düşen ve henüz kimliği tespit edilemeyen genç erkek sahil güvenlik ekiplerince ve vatandaşlar tarafından bütün gün kıyı boyunca aranmaya devam ediyor.

giresunda-bir-kisi-denize-duserek-kayboldu-1.jpg

Bulancaklı vatandaşlar her yıl yaşanan bu can kayıplarının bu yılda devam etmesinden yakındı. Bulancak sakinleri, Her yıl birkaç kişinin ya böyle havalarda meraktan izlerken ya da yüzmek için denize girdiği Bulancak İskelesi 2013’ün ilk kurbanını da almış oldu.

İskelede hiçbir güvenlik önlemi bulunmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Bir önlem alınması için daha kaç can kurban edilmesi gerekiyor” diye tepki gösterdiler.

Görgü tanıklarından Cabir Bektaş; olay anında denizin azgın ve dalgalı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Buna rağmen bir genç bisikletiyle iskeleye gitti. Uyarılarımıza rağmen iskelede dalgaların fotoğrafını çekiyordu. Bir ara telefonla konuştuğu sırada vuran dalga genci denize düşürdü. Birkaç kez deniz üzerine çıkan genç daha sonra kayboldu. Yapacağımız bir şey yoktu. Polisi aradık. Genç 15-20 yaşlarındaydı.”

giresunda-bir-kisi-denize-duserek-kayboldu-2.jpg