Giresunspor Başkanlığı'na Bozbağ Seçildi

Giresunspor Başkanlığı'na Bozbağ Seçildi
Giresunspor'un bugün yapılan kongresinde kulüp başkanlığına Mustafa Bozbağ getirildi.

Haziran ayında başkan adayı çıkmayınca kayyuma kalan Giresunspor'un olağanüstü genel kurulu yapıldı. Giresunspor Tesisleri'ndeki kongrenin divan başkanlığını İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden yaptı. 177 delegenin 91'inin katıldığı genel kurulda konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kulübün çok sıkıntılı günler geçirdiğini, herkesin bu zor zamanda destek olması gerektiğini belirtti.

Tahmini bütçenin onaylanarak kabul edilmesinden sonra Mustafa Bozbağ'ın tek aday olduğu seçimlere geçildi. Bütün delegelerin oyunu alan Bozbağ, teşekkür konuşmasında şöyle dedi: "Başkanlığım konusunda bir bütünlük oluşmuştu. Ben de bu görevden kaçamazdım. Artık görev bizlerin omzunda olacak. Giresunspor olarak başarıyı tekrar yakalamak için çalışacağız. Giresunspor eski başarılı günlerine dönene kadar bu görevin başında olacağım. Bu yolda bana destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum."

Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Sedat Ayyıldız, Reşat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İşcan, Bahattin Kurt, Nahid Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hüseyin Günaydın, Aslan Hakyemez, Hüseyin Taşkın, Mehmet Kazancıoğlu"