Giresunspor ligde kalmaya yemin etti: 3-2

Giresunspor ligde kalmaya yemin etti: 3-2
Bank Asya 1. Lig'de 31. hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor sahasında Karşıyaka'yı 3-2 mağlup ederek, kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Bank Asya 1. Lig'de 31. hafta maçında kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor sahasında Karşıyaka'yı ağırladı. Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Giresunspor 3-2'lik skorla galibiyete ulaştı.

Giresunspor'a sahasında galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Serdar Eylik, 46 ve 78. dakikada Eren Tozlu kaydetti. Karşıyaka'nın golleri ise 16. dakikada Erhan Şentürk ve 76. dakikada Şaban Genişyürek'ten geldi.

Lügde kalma yolunda oldukça önemli bir galibiyet alan Giresunspor, bu sonuçla puanını 32'ye yükseltti. Karşıyaka ise 38 puanda kaldı.

Bank Asya 1. Lig'de bir sonraki hafta Giresunspor, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak. Karşıyaka sahasında Boluspor'u ağırlayacak.

Stat: Atatürk

Hakemler: Suat Arslanboğa, Gökmen Olgaç, Esat Sancaktar

Giresunspor: Soner, Ömer, Adem (Dk. 67 Cem), Eren, Ali, Banahene (Dk. 81 Cafercan), Berkay (Dk. 88 Ersin), Murat, Serdar, Erdem, Volkan

Karşıyaka: Bülent, Ahmet, Taha (Dk. 90 Erdi), Erhan Şentürk (Dk. 79 Erhan Kavak), Özgürcan, Mutlu (Dk. 62 Şaban), Murat, Özgür, Ufukhan, Agbetu, Mahmut

Goller: Dk. 7 Sedar, Dk. 47 ve 77 Eren (Giresunspor), Dk. 17 Erhan Şentürk, Dk. 76 Şaban (Karşıyaka)

Sarı Kartlar: Dk. 11 Erdem, Dk. 39 Sedar (Giresunspor), Dk. 74 Erhan Şentürk, Dk. 76 Özgürcan (Karşıyaka)