Giresunspor’da Transfer Çalışmaları Sürüyor

Giresunspor’da Transfer Çalışmaları Sürüyor
PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

- PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, en son Brezilyalı Jones da Silva Lopes ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Jones da Silva Lopes'in ihtiyaç duydukları iyi ve kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Yeni transferleri Jones da Silva Lopes'in, Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirten Bozbağ, “Jones Carioca bir başlangıç. Yeni oyuncu transferlerimiz devam edecek. Giresunspor’un transferleri bitmez. Kaleci olarak ise 4 isimle ilgileniyoruz. Bunlar; Zeki Ayvaz, Eser Altıner, eski kalecimiz Recep Öztürk ve Kırgızistan Milli Takımı'nın kalecisi. Bunlardan şartları bize uyan en az birini 3 gün içinde transfer edeceğiz. Artık, futbolcuların şartlarına uyma faslı geride kaldı, şartlarımıza uyan futbolcuları transfer edeceğiz” dedi.

Bozbağ, yeni transferleri Jones da Silva Lopes'in 1993 doğumlu olmasına rağmen Brezilya’nın en iyi takımlarında oynadığını da vurguladı.