Giresunspor'da Yeni Başkan Abidinoğlu

Giresunspor'da Yeni Başkan Abidinoğlu
Giresunspor'un bugün yapılan kongresinde kulüp başkanlığına Ferhat Abidinoğlu seçildi.

Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki tek liste ile seçimlere geçildi. Kongreye katılanların tamamının oyunu alan Abidinoğlu, Giresunspor'un yeni başkanı oldu.

Giresunspor olağanüstü kongresi yapıldı. Tek liste ile girilen kongrede başkanlığa Ferhat Abidinoğlu seçilirken, Yönetim Kurulu asil listesinde Kayyum Başkanı Cengiz Cindemir de yer aldı.

Kongrede söz alan (GESOB) Başkanı Ali Kara, Giresunspor'un ligdeki konumunun asıl nedeni ilgisizlik belirterek; "Hesap raporları Genel Kurulu ibra edilir ancak genel kurula ibra edilmeyen milyonlarca liralık borç var. Genel kurul raporlarına söylenmeyen borçların önceki yönetime devredilmesini istiyoruz" dedi.

1.20111227223343.jpg

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da genel kurulda yaptığı konuşmada, "Karadeniz de Süper Lig'de oynamayan tek takım biziz bizde düşmemeye oynuyoruz" dedi.

Başkanlığa seçilen Ferhat Abidinoğlu ise herkesten destek beklediklerini belirterek, aksi halde yönetimde olmayacağını belirtti.

ferhat-abidinoglu-giresunspor.jpg

Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: "Cengiz Cindemir, Gökalp Kasapoğlu, Fuat Kuş, Özcan Doğramacı, Şükrü Kocuk, Şevki Salman, Ahmet Kokal, Yavuz Aykutoğlu, Temel İşcan, Mustafa Karadere, Ercan Durhan, Sonay Kale, Nahid Yamak, Erman Hoşnut, Haldun Domaç."

Abidinoğlu, "Giresunspor'un başarısı için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Amacımız Giresunspor'u layık olduğu yere getirmek. Yönetim olarak bu konuda üzerimize düşeni yapacağız" dedi.