Gito Yaylası'nda 2 Bin Kişi Toplandı

Gito Yaylası'nda 2 Bin Kişi Toplandı
Berberoğlu, Pirpir, Birben, Yılmaz, Gültekin ve Yaslan akrabaları hafta sonu Gito yaylasında düzenlenen 1.yayla şenliğinde bir araya geldi

Şenliğin birincisinde  Rize ilinde ve il dışından Trabzon, İstanbul, Ankara, İzmir, Düzce, Adapazarı, Zonguldak, Konya, Erzurum illerinden 2000 civarında akrabanın katılımı oldu.

Birlikteliğin ilk olmasına rağmen katılımın memnuniyet verdiği ve bu birlikteliğin ileride kurulması düşünülen Vakıf ’ında temelleri olduğu ifade edildi. Doğa harikası Gito yaylasında düzenlenen şenliğe ailenin yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçı Gökhan BİRBEN ve grubu ile TRT sanatçı Reşat KARAOĞLU sahne alarak katılımcıları doyasıya eğlendirdiler.

gito-2.jpg

1.Yayla şenliğinde günün anlamıyla ilgili aile fertlerinden konuşmalar yapıldı. Konuşma yapanlardan, Çaykur’cu Beran PİRPİR, İl Genel Meclis Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Muammer BERBEROĞLU, Ali Riza BERBER, Baki BERBEROĞLU, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Ertan BERBEROĞLU, Haydar BAK BERBER ve İsmet BERBEROĞLU 1.si  düzenlenen şenliğe katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ettiler. Ailenin birlik beraberlik içinde dayanışmanın devam etmesi temennisinde bulunuldu. Konuşmacılar  Berberoğlu, Pirpir, Birben, Yılmaz, Gültekin ve Yaslan soy isimli ailelerin aynı akraba olduğu ancak farklı dönemlerde soy isimlerinin değiştiğini söylediler. Konuşmalarda ülkemizde yaşanan terör olayları lanetlendi ve akan kanın bir an önce durması istendi.

gito-4.jpg

11.20120901171226.jpg

111.20120901171333.jpg

245.20120901171430.jpg