Göğüslerimi beğenmedim bir çare bulun!

Göğüslerimi beğenmedim bir çare bulun!
Öyle böyle istekler değil! Göğüsünü beğenmeyen de konsolosluğu arıyor, reçel tarifi sormak isteyen de!...

İngilizlerin dünyanın dört bir yanındaki İngiliz elçiliklerinden inanılmaz taleplerde bulundukları ortaya çıktı.

Bu çılgın istekler ve sorular listesinden bir kaç çarpıcı örnek: "Göğüslerimi büyüttüm, ama memnun kalmadım bir çare bulun" , "Reçel nasıl yapılır", "Çocuğum çok yaramaz nasıl disiplin sağlayabilirim?" İngiltere Dışişleri Bakanlığı perşembe günü dünya genelindeki elçiliklere yöneltilen soru ve talepleri açıkladı.

Ülkenin dünya genelindeki 261 elçiliğinde çalışanlar İngiltere dışında yaşayan İngilizlerin birbirinden tuhaf istekleri nedeniyle çılgına dönmüş durumda.

İstekler arasından kaybolan güneş gözlüklerinin bulunması ya da faturaların ödenmesi bile var! İspanya'nın doğu kıyısında Alicante'deti İngiliz konsolosu Juliet Maric, "Ülke dışındayken ciddi bir sorun yaşandığında, sözgelimi bir kaza, pasaportu kaybetme ya da bir suçun kurbanı olma gibi durumlarda yardımcı olabiliyoruz. Ama taksi parasını ödemek ya da yüzme havuzunuzda kimin yüzeceğine karar vermek bizim işimiz değil" diye çıkıştı.

İnsanların her türlü sorun için elçiliğe başvurduklarını söyleyen konsolos, bir kadının büyüttüğü göğüslerinden memnun olmadığı için yardım istediğini anlattı.

Florida konsolosluğuna başvuran bir kadın, genç oğlu kendisini iyi hissetmezse konsolosluğun bavulunu hazırlamasını ve onu havaalanına götürmesini istemiş! Biri, reçel yaparken ne kadar şeker katıldığını sormak için aramış.

İtalya'daki bir İngiliz tatilci ise ne tür ayakkabı alması gerektiğini sormuş.

Diğer istekler arasında kredi kartının limiti dolarsa hesabın ödenmesi, yaramaz çocuğuna nasıl davranması gerektiğinin öğretilmesi de bulunuyor...