Gold-Expo Karadeniz Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı Açılıyor

Gold-Expo Karadeniz Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı Açılıyor
Trabzon'da bu yıl 5’incisi düzenlenecek ''Gold Expo Karadeniz Fuarı'' 25 Mayıs'ta kapılarını halka açacak.

Serex Fuarcılık tarafından düzenlenen ''5. Gold Expo Karadeniz-Mücevher, Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı'' 25 – 26 – 27 Mayıs tarihleri arasında kapılarını halka açacak.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde kuyumculuk sektöründe önde gelen firmaların yer alacağı ve 3 gün sürecek fuar ilk kez halkın ziyaretine açılıyor. Daha önceki fuarlarda üretici ile satıcıyı buluşturan fuar, ilk kez kapılarını halka açarak üretici ile halkımızı bir araya getirecek. 25 Mayıs’ta Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde açılışı yapılacak fuar, 27 Mayıs Pazartesi gününe kadar sürecek. 

Fuarda, el işlemeciliği ürünü takıların yanı sıra pırlanta, elmas, mücevher, altın, gümüş takılar, değerli ve yarı değerli taşlar, saat, kuyumculuk bilgisayar programı ve kuyumculuk malzeme ve ekipmanları da sergilenecek.

Fuara üretici firma olarak; Rize’den Cloves Gold ve Ayder Gold, Trabzon’dan Visal Alyans, Şirin Kuyumculuk, Sultan Kuyumculuk, Giresun’dan İlkarlar Kuyumculuk ve İstanbul’dan Barok prolanta, Creo Saat & Steel, CSF Group, Figaro, Franco Fontana, Happy Diamond, Hemera Pırlanta, Lial Pırlanta, Mas Diamond, Midas, Nisa Diamond, On Mücevherat, Rubenis  Saat ile Ser Diamond katılacak.

Üretici firmalar ile halkımızın bir araya geleceği fuarda ziyaretçiler aynı zamanda alışveriş yapma imkanına sahip olacak. Fuara tüm halkımız davetlidir.