Gör: Teşekkürler Rize Durmak Yok Yola Devam

Gör: Teşekkürler Rize Durmak Yok Yola Devam
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, aday adaylığı sürecince gösterilen ilgiye teşekkür ederek vatandaşların bayramını kutladı.

1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti’den Rize Milletvekili Aday Adayı olan İlyas Gör, 1 Kasım seçimlerinin ülkede istikrarın devam etmesiyle terör belasından kurtulmaya ve AK Parti’nin tek başına güçlü bir şekilde iktidara gelerek yoluna devam etmesi yönünde temennide bulundu.

Gör yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 30 yıl önce Refah Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığından bu güne kadar inandığım davayı temsil etmeye çalıştım. Bu inançla 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri öncesi AK Partimizden milletvekili aday adayı oldum. Bu süreç içerisinde milletimizin yoğun ilgisiyle  teveccühünü ve hayır dualarını gördüm. Aziz milletimizin bizi bağrına basmasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Minnettar olduğumu ifade ediyorum. Bu vesile ile her zaman milletimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. Durmak yok yola devam diyerek 1 Kasım seçimlerinin ülkemize istikrarın devam etmesi ve terör belasından kurtulmamıza AK Partimizin tek başına güçlü bir şekilde iktidara gelerek yolumuza devam etmeyi temenni ediyor, bu seçimlerin ülkemiz, coğrafyamız ve tüm insanlığa huzur ve barışın gelmesine vesile olmasını Allah’ tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Vatandaşların bayramını da kutlayan Gör, “Bu mübarek günlerimizin ve kurban bayramınızı kutluyor, bu bayramın tüm ulusumuza ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum”  dedi