Göster Kendini Rize

Göster Kendini Rize
Bank Asya 1. Lig 27. hafta kapanış maçında ateş çemberinin içine düşen Çaykur Rizespor bugün Konya'da Konyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak...

Bank Asya 1. Lig 27. hafta kapanış maçında ateş çemberinin içine düşen Çaykur Rizespor bugün Konya'da Konyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor'da hedef 3 puan.

Kümede kalma adına büyük önem taşıyan maçta Konyaspor’a konuk olacak Yeşil-Mavili ekipte nefesler tutulurken yaşanacak puan kaybı ise ateşi yükseltecek.

Bank Asya 1. Ligin 27. haftasının kapanış maçı bugün Konya’da Konyaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. Ligde gelinen noktada kümede kalma mücadelesi veren bir takım haline gelen Çaykur Rizespor, Konyaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Çaykur Rizespor'a Uğurlu Hakem!

olay53 canlı aktarımda

Saat 20.00’da başlayacak olan müsabakayı Çaykur Rizespor'un Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda son kez kazandığı maçın hakemi Koray Gençerler yönetecek. Konya'daki bu zorlu karşılaşmayı saat:20.00'dan itibaren olay53'ten canlı aktarımda takip edebilirsiniz.

Çaykur Rizespor'da 5 Önemli Oyuncu Yok

Çaykur Rizespor’da zorlu Konyaspor maçı öncesi 5 as oyuncu kadroda yok. Sakatlıkları bulunan Evren ve Halil’in dışında kart cezalısı olan Özgürcan, Erhan ve Kemal bugün takım arkadaşlarını televizyondan izleyecek.

Kayıp İstemiyoruz

Yeşil-Mavili ekipte Sportif Direktör Oğuz Aydın yaptığı açıklamada, ligde istikrarlı bir çizgi yakalayamadıklarını belirterek şunları söyledi: “Konyaspor'da ligin ikinci yarısında istikrarı sağlayamadı. Her iki takım da hedefinin çok gerisinde kaldı. Bu nedenle iki takımın da kazanmaya çok ihtiyacı var. Ancak konum olarak bakıldığında bizim için lig daha zor. Kaybetme ihtimalini düşünmek istemiyoruz. Konya deplasmanından puanla dönmek istiyoruz.” dedi.

Sakat ve cezalı futbolcu sayısının çok olduğunu ifade eden Aydın, “Ancak bunlar mazeret değil. Sahaya çıkacak oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Ligde haftalar ilerledikçe baskı ve stres artıyor. Bu nedenle bir an önce üst sıralara tırmanarak üstümüzdeki baskıyı atmalıyız” diye konuştu.

Karşılaşmanın İdeal Onbirleri

KONYASPOR: Haluk, Ömer, Volkan, Ufukhan, Ramazan, Goljac, Yusuf, Da Silva, Zafer, Ferdi, Abdulvahit

ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer, Hasan, Ulaş, Murat Ocak, Ersin, Diakhate, Engin, Mithat, Kenan, Mustafa Özkan, Riberio