“Gözlerdeki Korku Her Şeyi Anlatıyor” ile Yıldırım, Türkiye 1.’si Oldu

“Gözlerdeki Korku Her Şeyi Anlatıyor” ile Yıldırım, Türkiye 1.’si Oldu
Sağlık Sen Genel Merkezince Türkiye genelinde yapılan fotoğraf yarışmasında 1. olan Salih Yıldırım’a ödülü Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş takdim edildi.

“Gözlerdeki Korku Her Şeyi Anlatıyor” adlı fotoğrafı Sağlık Sen Genel Merkezince Türkiye genelinde yapılan fotoğraf yarışmasında Türkiye 1.’si olarak ödül almaya hak kazanan Salih Yıldırım, düzenlenen törenle ödülünü Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’ten aldı. Memiş tarafından Yıldırım’a plaket ve sembolik ödül çeki verildi.

salih-yildirim-turkiye-1.si--oldu-1.jpg

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen teşkilat eğitim programları kapsamında Antalya’da düzenlenen programımın ardından ödül töreni düzenlendi.

Yıldırım’a ödülünü Sağlık-Sen Yönetim Kurulu adına Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz takdim etti.

salih-yildirim-turkiye-1.si--oldu-2.jpg

Memiş, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında görev yaptığının ispatı olan ve 1. olmayı hak kazan fotoğrafı çektiği için Yıldırım’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz ise, fotoğrafı kar kış kıyamet denilen bir havada çeken l Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Salih Yıldırım’a Rize’yi en iyi şekilde temsil ettiği için teşekkür etti.

Yıldırım da Rize’yi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, ödülünü cefakâr ve vefakâr sağlık çalışanları adına aldığını belirtti.

Yıldırım, gece gündüz demeden zor durumda olan tüm hastaların imdadına yetişen ve en zor anlarında yanında olan sağlık çalışanlarının ne zorluklar altında görev yaptığını belgeleyen bu fotoğraf karesini çekmek için 15 saate aşkın süren bir kurtarma operasyonun içinde bulunduğunu söyledi.

gozlerdeki-korku-her-seyi-anlatiyor-salih-yildirim-rize.jpg