Göztepe Beşiktaş'tan Furkan'ı renklerine kattı

Göztepe Beşiktaş'tan Furkan'ı renklerine kattı
Savunmanın sağına takviye yapmak isteyen Göz-Göz, Beşiktaş'ın satılığa çıkardığı genç sağ bek Furkan Şeker'i renklerine kattı

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de yönetim tranfser önceliğini sağ beke verdi. Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş'ın satılık listene koyduğu genç oyuncu Furkan Şeker ile anlaştığı öğrenildi.

Geçen sezon Denizlispor'da kiralık olarak forma giyen Furkan Şeker ile her konuda anlaşıldı. Bu oyuncuyu bonservisini almak için siyah-beyazlı yönetim ile temasların sürdüğü öğrenildi. Savunmanın sağında görev yapan 20 yaşındaki Furkan Şeker geçen sezon TFF 1. Lig'de Denizlispor forması ile 26 maçta görev yaptı ve 1 gol attı.

5 kez A2 Milli Takım olmak üzere toplam 70 kez Ay yıldızlı formayı giydi.

Göztepe Transfer Komite Üyesi İskender Çam, "Bizim transferde önceliğimiz sağ bek. Onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hücum hattından önce savunmanın sağına takviye yapacağız. Orta saha ve ileri uçta mücadele eden oyuncularımızın form durumu daha üstlere çıkacak. Hazırlık maçları ölçü değildir. Sağ bek transferi bittikten sonra hücum bölgesine transfer yapabiliriz" dedi.