Göztepe Şadi'yi Bıraktı

Göztepe Şadi'yi Bıraktı
2. Lig 2. Grupta mücadele eden Göztepespor Şadi ile yolları ayırdı.

GÖZTEPE GİYOTİNİ BİLEDİ, KELLELER ALINIYOR!

Eleme Grubu’nda umduğunu bulamayan kurmaylar, camiaya verilen sözü tutmak için devre arasında fedakarlıktan kaçınmayacak. Şadi’yle yollarını ayıran Göz-Göz’de, Ferdi, Önder, Ahmet ve Serhat’ın gitmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

İKİNCİ Lig 2. Grup’ta Play-Off şansını zora sokan, son iki haftaya ikinci sıradaki Turgutluspor’un dört puan gerisinde giren Göztepe’de ilk kurban Şadi Çolak olurken, yönetim kadroda geniş çaplı bir operasyon yapmak için giyotini biliyor.

KALECİYLE KAVGASI ŞADİ'YE PAHALIYA PATLADI

Akhisar Bld maçından sonra kaleci Gürkan’la kavga ederek kırmızı kart gördüğü için PFDK’dan 5 maç ceza alan ve topun ağzına gelen tecrübeli futbolcu Şadi, Teknik Direktör Erol Azgın’dan izin alarak ipleri tamamen kopardı.

Pazartesi gününden beri idmanlara çıkmayan Şadi’nin biletini kesen yönetim, operasyonu tamamlamak için son 180 dakikanın bitmesini bekliyor.

LİSTE HENÜZ NETLEŞMEDİ

Göztepe’ye Çaykur Rizespor’dan büyük ümitlerle gelen Şadi Çolak, sarı-kırmızılı ekipte biri penaltıdan olmak üzere sadece iki gol atarak herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Göztepe’nin Şadi gibi verim alamadığı Ferdi, Önder, Ahmet ve Serhat’la yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, İbrahim Metli, Mehmet Akif, Serkan, Ali Mumcu gibi oyuncuların durumu da İstanbulspor ve Tepecikspor randevularından sonra netleşecek.

ORTA SAHA VE FORVET

Sarı-kırmızılı kurmayların, Play-Off biletinin Turgutluspor’a kaptırılması halinde bile Bank Asya 1. Ligi’ne Ekstra Play-Off’tan çıkmak için transfer döneminde kadroyu takviye edeceği bildirildi. Teknik Direktör Erol Azgın’ın, Başkan İmam Altınbaş’a ayrıntılı bir rapor sunduğu öğrenilirken, ara transferde öncelikle orta saha ve forvete takviye yapılacağı ifade edildi. Orta sahaya gerektiğinde skor üretecek bir oyun kurucu alacak Göztepe, sağ ve sol kanadın yanı sıra hücum hattını da güçlendirecek.