Göztepe'de Rize Maçı Öncesi Kriz!

Göztepe'de Rize Maçı Öncesi Kriz!
4. haftada evinde Rizespor'u ağırlayacak Göztepe'de Teknik Direktör krizi kapıda! İzmir ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

PTT 1.Lig'de Kartal ve Samsun'un ardından deplasmanda Boluspor'a 3-0 gibi bir skorla yenilerek ağır bir yara alan Göztepe'de Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.  Kulübe yakın çevreler yönetimin Yücel İldiz, Ergün Penbe ve Abdullah Ercan ile görüştüğünü söylüyor.

Yönetim bu konuda henüz bir açıklama yapmazken kulübe yakın çevreler üç teknik adamın gündemde olduğunu dile getiriyor. Geçen sezon Özcan Kızılcan'ın gönderilmesinin ardından Başkan İmam Altınbaş'a, "Önümüzdeki sezon söz geleceğim" diyen Yücel İldiz'in Hüseyin Kalpar'ın göreve devam etmesinin ardından Karşıyaka ile anlaşmıştı.

KİMLERLE GÖRÜŞTÜLER?

Çeşitli nedenlerden dolayı Karşıyaka'dan ayrılan tecrübeli teknik adamın Başkan İmam Altınbaş ile şartları görüştüğü öğrenildi. Bu arada Göztepe'nin Bolu maçını izlemeye gelen Galatasaray'ın unutulmaz yıldızı Ergün Penbe de Göz-Göz'ün gündeminde. Penbe daha önce Hacettepe, Mersin İY, Kartalspor ve Erciyes'te görev yapmıştı. Yönetimin ayrıca Trabzon, F.Bahçe, G.Saray, İstanbulspor ve Milli Takım'da uzun yıllar oynadıktan sonra teknik direktörlüğe soyunan ve geçen sezon bir dönem Süper Lig'de Gaziantepspor'u çalıştıran Abdullah Ercan ile de görüştüğü öğrenildi.

BEN Mİ GOL ALACAĞIM?

Bu arada üst üste alınan yenilgiler üzerine tepkileri üzerine çeken Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ise topu golcülere attı. Boluspor maçından sonra gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kalpar, "Pozisyonlara giriyoruz ancak atamıyoruz. Antrenmanlarda sürekli gol çalıştık. Kartal ve Samsunspor maçından sonra Boluspor önünde de pozisyonları değerlendiremedik. Ben mi gol atacağım, ne yapabilirim" dedi.