Gözyaşlarını izlemek için kuyruk var

Gözyaşlarını izlemek için kuyruk var
Gözyaşlarını izlemek için 6 bin kişi sıraya girdi.

Dünya çapında bir üne sahip olan Japon yıldız Noriko Sakai'nin uyuşturucu kullandığı için yargılandığı davayı 6 bin kişi izlemek istedi. Sakai'nin gözyaşlarına boğulduğu duruşmaya yalnızca kura ile belirlenen 20 kişi katılabildi.

Ailesiyle birlikte Ay tutulmasını izlemek üzere gittiği Amami Oşima Adası'nda uyuşturucu kullandığı iddia edilen Japon şarkıcı ve oyuncu Noriko Sakai'nin yargılandığı  mahkeme  binası, hayranlarının akınına uğradı. Güzel yıldızın altı bin hayranı, Tokyo'daki binanın önünde, yağmur altında duruşmayı izleyebilmek için sıraya girdi. Ancak mahkeme salonuna yalnIzca kurayla belirlenen 20 kişi girebildi.

BENİ KOCAM TEŞVİK ETTİ

Noriko Sakai mahkemede verdiği ifadede, “Uyuşturucu kullanmaya beni kocam teşvik etti, ancak kullanmak kendi kararımdı” diye konuştu. Kocasından ayrılacağını ve yeni bir başlangıç yapacağını belirten Noriko Sakai için 1.5 yıl hapis cezası isteniyor. Karar ise 9 Kasım'da belli olacak. Aylardır Japon basının manşetlerinden düşmeyen Sakai, eğlence dünyasından uzaklaşıp yaşlı insanların bakımına yönelik hemşirelik eğitimi alacak. Ünlü yıldızın kocası da benzer suçtan, ancak ayrı olarak yargılanıyor.