Gül, Gül Gibi Karşılanıyor !

Gül, Gül Gibi Karşılanıyor !
Rize’den Artvin’e hareket eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yol üzerindeki Çayeli, Pazar, Ardeşen, Arhavi ve Borçka ilçelerinde büyük bir coşku, sevgi ve heyecanla karşılandı.

Temas ve incelemelerini tamamlayarak geceyi geçirdiği Rize’den Artvin’e hareket eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yol üzerindeki Çayeli, Pazar, Ardeşen, Arhavi ve Borçka ilçelerine uğradı. Vatandaşlarca yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, Ardeşen’de vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Yol boyunca yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, Çayeli ilçesi girişinde ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşları selamladı. İlçenin Eskipazar mevkiindeki Doğal Yaşam Müzesi'ni gezen Gül, buradan Pazar ilçesine geçerek yol kenarında kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

abdullah-gul-rizeden-boyle-ugurlandi-(1).jpg

ARDEŞEN’DE HALKA HİTAP

Ardından Ardeşen ilçesine giden Cumhurbaşkanı Gül, kendisini bekleyen kalabalık grubu selamlayarak, Ardeşen Hükümet Konağı önünde vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Gül konuşmasında, Rize'den Artvin'e geçerken Ardeşen'e uğramamanın olamayacağını ifade ederek, “Her ne kadar Karadeniz Sahil Yolu kestirmeden illeri birbirine bağladıysa da tabii ki gönülleri birbirinden kopartmıyor. Buralar Türkiye'nin en güzel yerleri, yemyeşil yerler. Buraların eminim ki sizler de kıymetini biliyorsunuz. Buralar sadece gelip görüp gitmek için değil… Buralarda günlerce kalsam doyulamayacak güzellikler var. Tabii sizlerin sıcaklığı, muhabbeti, bu güzelliklere ayrı güzellikler katıyor” dedi.

Sonra da Artvin'in Arhavi ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Gül’ü vatandaşlar burada da yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşıladı.

abdullah-gul-rizeden-boyle-ugurlandi-(2).jpg

abdullah-gul-rizeden-boyle-ugurlandi-(3).jpg

abdullah-gul-rizeden-boyle-ugurlandi-(4).jpg

abdullah-gul-rizeden-boyle-ugurlandi-(5).jpg