Gülbahar Mahallesi’nde Büyük Karşılama

Gülbahar Mahallesi’nde Büyük Karşılama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı’yı, Rize şehir merkezine bağlı Gülbahar mahallesinde yaşayan vatandaşlar büyük bir kalabalıkla karşıladı.

Yazıcı, beraberinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ile birlikte burada vatandaşlara seslendi.

24 Haziran’da güçlü hükümet ve güçlü meclisle birlikte güçlü Türkiye için yola devam edeceklerini vurgulayan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye’nin 16 yılda büyük atılımlar gösterdiğini ifade etti.

01-042.jpg

Vatandaşların 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti’yi destekleyeceklerine inandıklarını söyleyen Yazıcı, Rize’nin rekor bir oy ile desteğini devam ettireceğinin de altını çizdi.

021-013.jpg

Belediye Başkanı Kasap, yaptığı konuşmada güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Kasap yaptığı konuşmada, yapılan hizmetlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle yapıldığını söyledi. Başkan Kasap, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

5-048.jpg

112-002.jpg

Konuşmaların ardından Yazıcı ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.