Gültekin, Dur Durak Bilmiyor!

Gültekin, Dur Durak Bilmiyor!
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin, Ardeşen, Pazar ve Fındıklı ilçelerinde esnaf gezileri yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde AK Parti Rize’den aday adayı olarak yola çıkan Hakan Gültekin’e çıktığı yolda destek artarak devam ediyor.

Esnaf gezileri düzenleyerek hem esnafın sıkıntılarını dinleyen Gültekin, hem de talep ve istekleri de tek tek not alarak kendilerine yardımcı olmaya çalışıyor

Milletvekili adayı olup sonrasında 14 Mayıs’ta kendisini vekil olarak görmek isteyen esnafın destekleri karşısında mutluluğunu ifade eden Hakan Gültekin, “Bizler siyasetçiden önce insanız. Yaptığımız her iyi şeyin karşılığını böyle almak duyguların en özelini yaşamamızı sağlıyor. Aziz hemşerilerimize bir nebze de olsa hizmet edebildimse ne mutlu bana.” dedi.

Aday adaylığı sürecinde yürüttüğü çalışmalar hakkında konuşan Gültekin, “Durmuyoruz. Aşk ile halkımıza gidiyor, onların sıkıntılarını ve taleplerini dinliyoruz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyerek aziz hemşerilerime ve Rizeme hizmete devam etmek istiyorum. Bu isteğime gönülden destek veren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rize, Cumhurbaşkanımız ile bir başka Rize oldu. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan turizme birçok yatırım ilimize kazandırıldı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde aziz hemşerilerimizin desteği ile yeniden tarih yazacağımıza inancım tamdır. Rize, Reis’ine sahip çıkacak ve güçlü mesajı hem ülkemize hem de dünyaya verecektir.” diye konuştu.

ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-12.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-1.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-3.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-5.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-6.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-7.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-8.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-9.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-10.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-11.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-13.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-14.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-15.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-16.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-17.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-18.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-hakan-gultekin-ardesen-pazar-ve-findikli-ilcelerinde-esnaf-gezileri-yapti-19.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum